Jonge Balie Gelderland

 

Hoofdsponsor


Hier uw advertentie...?

Wij hebben nog ruimte voor adverteerders! Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie op onze website? Neem dan contact op met onze secretaris en vraag naar de mogelijkheden.

Welkom bij de Jonge Balie Arnhem

Welkom op de website van de Jonge Balie Arnhem! Deze website maakt het voor zowel leden als niet-leden eenvoudig om actuele informatie te vinden over diverse onderwerpen, zoals de opleidingsvereisten, de komende activiteiten en de verschillende commissies. De activiteiten worden, om de leden in de verschillende hoeken van ons arrondissement zoveel mogelijk tegemoet te komen, afwisselend in Arnhem en Nijmegen georganiseerd.

Wij zijn trots op het feit dat wij van oudsher (en nog steeds) een van de actiefste Jonge Balies in Nederland zijn. Wij leveren een divers aanbod aan activiteiten op zowel educatief als sociaal vlak. Door middel van het invullen van het interesseformulier op deze site kan bovendien ieder lid nog eenvoudiger aangeven waar zijn of haar specifieke interesse naar uit gaat, zodat ook in de toekomst het programma goed gevuld kan blijven.

Mochten er na het raadplegen van deze site nog vragen en/of opmerkingen bestaan, dan kun je contact opnemen met onze secretaris Karin Harmsen via de onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens:

Vereniging de Jonge Balie Arnhem
t.a.v. mw. mr. L.A. Witten (Lisa)
Van den Wildenberg & Van Halder
Postbus 63
6500 AB Nijmegen
T 024 323 96 80
F 024 322 99 54
E secretaris.jongebalie@wildenberghalder.nl
Bankrekeningnummer: 48.75.71.150 t.n.v. Vereniging de Jonge Balie te Arnhem